Probuď svou

ženskou krásu

8týdenní online program se cvičením

pro zdravé tělo a svěží mysl

START 28. října 2024

  • Prošla jsi mým poporodním kurzem nebo jiným programem a cítíš se na to postoupit ve cvičení na další level?
  • Chceš své tělo zpevnit a zeštíhlit pomocí zdravé a funkční metody cvičení?
  • Potřebuješ, aby tě to celé bavilo a na cvičení ses těšila?
  • Toužíš po komplexním přístupu a chceš se cítit žensky, sebevědomě a sexy?

Pak se přihlas do mého nového programu!

CÍL:   Zpevnit a proštíhlit své tělo, umět ho probudit k aktivitě, ale také uvolnit, mít dostatek energie, cítit se  sebevědomě a žensky, milovat se nejvíc na světě :)

KDY:   28. října – 22. prosince 2024

KDE:   v soukromé Facebook skupině a členské sekci

JAK:   formou videí se cvičením a dalšími pečujícími technikami, motivačních, vzdělávacích a diskuzních příspěvků

POSLÁNÍ PROGRAMU:

Jsem krásná a mám se ráda.

Rozumím svému tělu a umím mu naslouchat. Pečuju o něj zdravým pohybem.

Na co se můžeš těšit?

  • Lekce se cvičením
    dvakrát týdně nová videa v délce 20 – 30 minut, s pestrým zaměřením. Zpevníme a vytvarujeme problémové partie, procvičíme celé tělo.
  • Tipy na chytré stravování
    Pohyb a strava patří neodmyslitelně k sobě a jedno bez druhého nefunguje. Ukážeme si, jak jednoduše na vyváženou stravu, aby ses vyživila, a zároveň si držela linii nebo hubla.
  • Týdenní super témata
    Dotkneme se ženské cykličnosti, psychiky, mindsetu a seberozvoje, dáme si tipy, jak pečovat o pánevní dno nebo jak v sobě probudit bohyni Afroditu :)
  • Podpora a motivace
    Budeme v tom spolu! Já, ty i ostatní skvělé ženy. Na to se moc těším! ;-)

Potkávat se budeme po dobu 8 týdnů, ale přístupy k celému programu ti zůstanou na rok.

Kdo tě programem provede?

Jsem Míša Malá a kromě toho, že jsem lektorka Pilates a věnuju se už 7. rokem cvičení s těhulkami a ženami po porodu, jsem také máma dvou naprosto rozdílných holčiček. A ty mi připravují pěkné výzvy, však to znáte. ;-) 

Miluju hory, moře, cestování a objevování nového, pohyb v různých podobách, ale i lenošení a pohodlíčko. 

Baví mě vést ženy skrze pohyb zpátky k sobě, k péči o své tělo i mysl, k sebevědomí, k síle i jemnosti.

Jak bude program vypadat?

Pojedeme na vlně Power + Pilates

Proč Pilates? A proč Power?

Protože Pilates je naprosto boží a účinná metoda cvičení, která umí skvěle formovat postavu a díky zaměření na aktivaci svalů core (středu těla) i napřímit páteř a oploštit bříško. Spojuje v sobě to nejlepší z východní i západní filozofie a moc dobře to ví i Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow nebo třeba Kate Hudson, které na ni nedají dopustit.

I my můžeme zářit jako hvězdy! Díky kombinaci klasického Pilates a dynamičtější verze Power, při které si užijeme i gejzír endorfinů. :)

Dáme tělu ten správný pohyb.

Aby tvé tělo dobře fungovalo i vypadalo a ty ses v něm cítila skvěle, potřebuje:

napřímení pánve a páteře

mobilitu, stabilitu a sílu

pružnost svalů i tkání

Proto se zaměříme nejen na silové a dynamické cvičení, ale také na protahování a uvolňování. Díky tomu se dostanou svaly do rovnováhy a tvá postava se bude hezky formovat.

Ozdravíme tělo pomocí vyvážené stravy.

Ať už chceš hubnout nebo si držet linii,

výživová koučka a expertka na potraviny Monika Vanderková nám vysvětlí, jak na to. A připraví i skvělé tipy na snídaně, obědy, sváči a večeře. Nebudeš muset přemýšlet, co si dát, abys nehladověla nebo se jen tak něčím narychlo nezaplácla. Abys měla dost energie, jídlo ti chutnalo a nezabralo moc času. Moni se ve své praxi věnuje především maminkám a umí je skvěle namotivovat.

Opečujeme roztěkanou mysl. Potěšíme svou ženskou duši.

Každá máma potřebuje občas vypnout

maminkovskej modul. Jako fakt. ;-) Nejsme jenom mámy, ale jsme ženy, holky, které mají své potřeby. Pojďme si je společně naplnit. Opečujeme pánevní dno, uvolníme nahromaděné emoce, dostaneme se zpátky do těla, probudíme svou ženskost a možná i tu divošku nebo sexy cool holku, která se nám s mateřstvím tak trošku ztratila.

Budeme v tom spolu.

Vytvoříme si bezpečný prostor pro sdílení

tak, abychom se mohly otevřít a o všem si popovídat jako kámošky. Budeme menší skupinka – díky tomu se vám můžu věnovat víc individuálně a zároveň se lépe poznáme. Moc se těším, co se od vás naučím :)

Možná tě k programu napadají tyto otázky:

Můžu se do programu přihlásit, když jsem těhotná nebo brzy po porodu?

Program není určený ženám v těhotenství ani brzy po porodu (pro ženy v těchto obdobích nabízím online kurzy Jsem v tom a Zpět do svého těla). Cvičení v tomto programu budou už pokročilejší a vyžadují, abyste po porodu byly zacvičené. Pokud si nejste jisté, jestli je pro vás hodný nebo ne a láká vás, napište mi a probereme to ;)

Můžu se do programu přihlásit, i když mám diastázu nebo jiné potíže?

Pokud jsi prošla mým kurzem Zpět do svého těla a diastázu máš zacvičenou, to znamená, že bříško jako celek funguje, pak ano. V lekcích budu myslet i na ženy, kterým se rozestup úplně nestáhl (zůstal třeba na 1 prst) a budu nabízet varianty cviků. Samy si můžete kontrolovat, jestli je vaše bříško zvládne, popř. si zvolit "lehčí" verzi. Pokud máte jiné potíže, napište mi a probereme to spolu.

Budu potřebovat ke cvičení nějaké pomůcky?

Podložku, obyčejný tenisák a theraband (široký gumový pás). Před začátkem kurzu vám pošlu odkazy, kde ho můžete koupit, ale seženete ho kdekoliv ve sportu, zdravotních potřebách i supermarketech. Cena je do 100 Kč. A pak pár věcí, které doma běžně máte, jako ručník nebo polštářek.

Co když nebudu program stíhat?

Je mi jasné, že jako máma nemáš moře času, s tím se počítá. :) Lekce budou v délce max. 30 minut, dvakrát týdně a všechny vám zůstanou přístupné po dobu 1 roku. Na druhou stranu vás ale budu motivovat k tomu, abyste si ten čas udělaly! Nebo ještě lépe: abyste si ho CHTĚLY udělat ;)
Napadá tě ještě jiná otázka? Napiš mi na misa@mamapilates.cz.

Co říkají holky na cvičení se mnou?

Míšu jsem poznala, když jsem hned po šestinedělí po druhém císaři začala navštěvovat její poporodní fyzio cvičení. Nikdy dříve jsem se nesetkala s tak osobním a individuálním přístupem. Navíc umí krásně vysvětlit provedení cviků, aby se zapojovaly ty správné svaly. Jakmile se moje tělo trochu vzpamatovalo a dostalo se do kondice, tak jsem začala chodit na její lekce Power pilates. Cvičení je akční, posilovací, zaměřené pokaždé na něco trochu jiného, takže se nikdy nenudím. Je to makačka, u které se člověk zapotí, ale zároveň si jsem jistá, že jsou cviky pečlivě vybrané tak, aby si jimi nikdo "neubližoval" (ani maminky s diastázou).
Simča
S Míšou cvičím už skoro 4 roky. Začala jsem v těhotenství a byla to ta nejlepší volba! Užila jsem si ho bez bolestí a potíží a po porodu se díky cvičení zase rychle vrátila do formy. Synovi jsou už 3 roky a s Míšou cvičím pořád. Vidím v tom velký smysl a navíc mě to baví. Líbí se mi pestrost zaměření a to, že si u cvičení opravdu odpočinu, abych se pak mohla plná energie a zrelaxovaná vracet k synovi a manželovi. Vyhovuje mi i to, že můžu cvičit online a k lekcím se vracet, když mám čas. Určitě doporučuju všema deseti! :-)
Míša

Kolik 2měsíční program stojí?

běžná cena 8 400 Kč

předprodejní cena 4 500 Kč

(můžete zaplatit i ve 2 splátkách po 2 250 Kč)

Cena platí pouze do 21. října,
poté se bude zvyšovat.

  • Chci zpevnit, zeštíhlit a ozdravit své tělo.
  • Chci ho opečovat efektivním a funkčním cvičením, které mě bude bavit.
  • Chci mu dopřát kvalitní a výživnou stravu, abych měla dostatek energie a držela si linii nebo zhubla.
  • Chci uvolnit svou mysl, nebýt tolik v hlavě a zahlcená povinnostmi, toužím po harmonii a odpočinku.
  • Chci rozumět své cykličnosti, svému ženskému tělu i své duši.
  • Chci se mít ráda, cítit se sebevědomě a sexy.

Já takyyy! 🥳 Pojďme na to společně, začínáme 28. října!